Hava Durumu

Dert babası Başkan Bozbey

Her fırsat halkla buluşan ve sorunlarını dinleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey son olarak Konak Mahallesi'nde kurulan Giyim Pazarı'nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dert babası Başkan Bozbey

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her fırsatta halkla bir araya gelerek birebir sorunları ve önerilerini dinliyor. Haftanın bir günü Başkan Burada karavanı ile makamını mahallelere taşıyan Bozbey, belli aralıklarla düzenlenen Halk Günü'nde de vatandaşlarla bir araya geliyor. Esnafı da sık sık işyerinde ziyaret eden Bozbey, son olarak Konak Mahallesi'nde kurulan Giyim Pazarı'na giderek hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

PAZARCILARIN SORUNLARINA KULAK VERDİ

Başkan Bozbey'e, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Konak Mahalle Muhtarı Hale Çağan azalarıyla birlikte eşlik etti. Esnafa hayırlı işler dileklerinde bulunan Mustafa Bozbey, pazarcıların sorunlarına da kulak verdi. Vatandaşların da mahallelerinde yaşadıkları olumsuzlukları aktardığı ziyarette, Bozbey önerileri de dinledi. Konak Giyim Pazarı'nda esnaf ve vatandaşla görüşen Bozbey, Beşevler Taksi Durağı'nı da ziyaret ederek taksicilerle sohbet etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.