Hava Durumu

DEVA Bursa'dan Ramazan ziyaretleri...

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı Ramazan Ayı’nın bereketini şehrin her noktasında ile Bursalılar ile paylaşarak yaşıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2022 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2022 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
DEVA Bursa'dan Ramazan ziyaretleri...

Demokrasi ve Atılım Partisi Bursa İl Başkanlığı, Ramazan Ayı’nın manevi atmosferine uygun olarak lokma ikramı, pide ve çorba dağıtımı, taksi durakları, ev ve kahve ziyaretleri gerçekleştirerek toplumun her kesimine ulaşmaya devam ediyor.

 

Gerçekleştirilen etkinliklerde vatandaşlarının dertlerini dinleyerek, deva olacak çözüm önerilerini dile getiren DEVA Partisi Bursa Teşkilatları aynı zamanda katıldıkları sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen programlar ve farklı mahallelerde yaptığı ziyaretlerle Bursa halkı ile iç içe, gönül gönüle çalışmalarını sürdürüyor.

 

Yapılan ziyaretler ve etkinliklerde Genel Başkan Ali Babacan ve partiye olan teveccühün kendilerine güç verdiğine değinen DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; “Mübarek ramazan ayının bereketini, coşkusunu paylaşmak ve yaşatmak amacıyla  Bursa ile buluşacağımız etkinlikler  organize ettik. Bu organizasyonları da tüm teşkilat mensuplarımız ile birlikte gerçekleştirerek her an sahada vatandaşlarımızın dertlerine kulak vererek, çözüm önerilerimizi anlatarak icra ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de “Bursa’nın DEVA’sı her gün sahada!” sloganıyla çalışmalarımızı sürdürecek, bugün olduğu gibi yarında hemşehrilerimizle bir arada olacağız. Bu vesile ile tekrar tüm hemşehrilerimizin sağlık, bereket huzur içinde bu mübarek ayı geçirmelerini diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.