Hava Durumu

Diğer illere hizmet yağarken Bursa neden sahipsiz?

CHP'nin referandumdan çıkan sonucu hazmedemediğini söyleyen AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, halkın iradesiyle ilgili üç örnek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2017 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2017 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Diğer illere hizmet yağarken Bursa neden sahipsiz?

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, geçtiğimiz hafta basının karşısına çıktı. Hatırlanacağı üzere referandumda Bursa'dan Türkiye ortalamasının üzerinde bir "evet" oyu çıkmıştı.

Türkiye'de referandum sonucu yüzde 51, Bursa ise yüzde 53...

Başkan Torun, başarı olarak nitelediği bu rakamların alınmasında Bursa'da uyguladıkları özgün çalışmaların etkili olduğunun altını çizdi. "Evet" kınası bunlardan biriydi. "Vatandaş soruyor milletvekili cevap veriyor" bir başka etkinlikti. "Evet" otobüsünün kentin dört bir bucağında gezmesinin de bu sonuçların alınmasında önemli olduğunu vurguladı.

Avukat Cemalettin Torun, Bursa'daki 5 bin 741 sandığın tamamında görevlileri bulunduğunu kaydettikten sonra "Bu anayasa değişikliği reformları taçlandıran bir değişiklik oldu" dedi.

Başkan Torun, "Recep Altepe, 'Bursa'nın Ankara'da lobisi yok' demişti. 21 Mayıs'tan sonra kabine değişikliği olacak, beklentiniz nedir?" ve "ulaşım" sorularına ne cevap verdi?

YÜKSEL BAYSAL'IN YAZISINDA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.