Hava Durumu

Dolabınızda yenilik yaratmaya ne dersiniz?

Kışlıklar kaldırıp, yazlıkları çıkarma vakti... Artık hırkalar bile fazla gelmeye başladı. Kışlık kıyafetlerinizi kaldırırken dolabınızda güzel bir temizlik ve yenilik yapabilirsiniz.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dolabınızda yenilik yaratmaya ne dersiniz?

Önce kaldıracağınız kışlık kıyafetlerinizi yıkayın ve güzelce ütüleyin. Bir dahaki kış mevsiminde tekrar çıkardığınızda sadece askılığa asmanız yeterli olacak.

Giymediğiniz, size artık olmayan kıyafetlerini ayırın. Bunları bir yardım kuruluşuna götürebiliriniz. Çünkü bir monta, bir kazağa ihtiyacı olan yüzlerce insan var. Hem de dolabınızda daha fazla yer açılacağını siz de göreceksiniz. Giyerim diye sakladığınız bir sürü kıyafet, yıllarca dolabınızda duruyor değil mi?

Dolabınızı temizlemek için güzel bir fırsat... Her tarafını silip temizleyip, yapacağınız birkaç değişiklik ile dolabınızı yeni bir hale getirebilirsiniz. Örneğin sevdiklerinizle çekilmiş fotoğraflar, en sevdiğiniz havyan resimleri ile dolabınızı süsleyebilirsiniz. Hatta değişik tasarlanmış aynalar, odanıza bambaşka bir hava katacak.

Yazlıklarınızı çıkardınız, onları da yıkadınız ve ütülediniz. Şimdi sıra yerleştirmeye geldi. Küçük parçalı aksesuarlarınız için dolabınıza aslık yapıştırabilir, plastik kutularla değişik şeyler tasarlayabilirsiniz.

Çoraplarınız, eşarplarınız, bandana ve şapkalarınız için ne kadar kullanışlı olduğunu göreceksiniz. Hatta askılıklarla dolabınız içinde çantalarınız için bile yer yapabilirsiniz.

Mümkün olduğunca askılık kullanın. Katlamak yerine asmayı tercih ederseniz hem aradığınızı daha kolay bulabilirsiniz hem de dolabınız daha düzenli olur.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.