Hava Durumu

Dr. Kazancı Külliye'ye gidiyor

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Dr. Elif Güler Kazancı, "Tamamlayıcı tıp uygulamaları" konusunda Kulliye'ye sunum yapmak üzere yola çıkıyor...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Dr. Kazancı Külliye'ye gidiyor

Dr. Elif Güler Kazancı yıllar önce ailesiyle birlikte geldiği Bursa'da Dörtçelik Çocuk Hastanesi'nde hemotoloji uzmanı olarak başladı işe. Lösemili çocukların dernek başkanlığını da üstlendi.

Dönemin Sağlık Bakanı Müezzinoğlu'nun katıldığı bir toplantıda, lösemili çocukların kendisine yazdığı duygusal mektupları sunarak, okuyarak kariyerinde adeta "pik" yaptı.

Mükafatını da bir süre sonra Kamu Hastaneleri Kurum Başkanlığı Tıbbi Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı'na terfi ettirilerek aldı! Ancak burada dönemin Kurum Başkanı Zafer Çukurova'nın Müezzinoğlu'na, "Tıbbi Hizmetler zayıf kalıyor. Burayı güçlendirmek lazım..." önerisinden birkaç ay sonra Bursa Genel Sekreterliği'ne Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak geldi.

Boşa değil, aylardır sağlık kulislerinde, siyasiler arasında ve özellikle Sağlık-Sen'e üye bazı sağlık çalışanları tarafından dillendiriliyordu, "Rüstem Hoca gidiyor, yerine sürpriz bir isim geliyor..." diye...

LALE AKASOY'UN YAZISINDA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.