Hava Durumu

ABD'de darbe sesleri! Bu haber olay yarattı!

Tarihinde hiçbir siyasi darbenin yaşanmadığı ABD'de, darbe korkusu tüm ülkeyi sardı.  ABD Fox News kanalı "ABD'de Darbe?" konulu bir yayın gerçekleştirdi. Kanalın alt bandı ABD'de büyük olay yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 17.12.2017 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.12.2017 17:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD'de darbe sesleri! Bu haber olay yarattı!

ABD, hükümetler olarak hiçbir zaman asker veya siyasi bir darbe yaşamadı. Bununla birlikte doğruluğu tartışılacak şekilde, yapılan darbelerin de içinde parmağı olduğu belirtilirdi, ancak bu sefer ABD bire bir darbe korkusu yaşamaya başladı. ABD Fox News kanalında KJ'sinde "ABD'de Darbe? (A coup in America?)" yazan bir program vardı. Programda ABD iç siyasetinde yaşananların bir darbe etkisi olup, olamayacağı tartışılıyordu.

TRUMP DESTEKLENMİYOR

Programda Trump'ın bazı kesimler tarafından desteklenmediği ve bu nedenle yönetimde istenmediği belirtilirken, bu dönem içerisinde yaşanan soruşturma ve takiplerin de bu yüzden olduğu, Trump'ın elini zor duruma düşürmek için yapıldığı savunuldu.

DARBE OLARAK YORUMLANDI

Programda, bu durumun seçim öncesi, Trump ile Clinton arasında yaşanan çekişme döneminden beri var olduğu belirtilirken, o dönemde FBI'nın da Trump karşıtı olduğunu belirtmiş, operasyonun o dönemde başladığını belirtmişti. Televizyonda yayınlanan bu tartışma "darbe mi, değil mi" yorumlarına neden oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.