Hava Durumu

Korkunç anlar! 200 kiloluk dev ekranın altında kaldı!

Rusya'da bir gece kulübünde doğum gününü kutlayan kadının başına gelenler tüm dünyayı şoke etti. Kameralara anbean yansıyan dehşet verici olayın görüntüleri bir anda viral oldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2021 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2021 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Korkunç anlar! 200 kiloluk dev ekranın altında kaldı!

Rusya'da meydana gelen olay, Tatiana Pokorenko isimli kadının arkadaşlarıyla doğum gününü kutladığı yerel Galeri Kulübü'ndeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kulüp sahibi Semen Kopaigora, ihmal nedeniyle ölüme neden olmakla suçlandı ve bu hafta 2018'de meydana gelen bir olay nedeniyle aldığı üç yıl ertelenmiş hapis cezasıyla birleştirildi.

Bir Rus gece kulübünde doğum gününü kutlayan bir kadının dev karaoke televizyon ekranları tarafından ezilerek öldürüldüğü korkunç anlar ortaya çıktığı andan itibaren tüm dünyayı sarstı.

35 yaşındaki Tatiana Pokhorenko, Rusya'nın batısındaki Sibirya'daki Surgut şehrinde altı ekranlı 200 kiloluk metal yapının üzerine çökmesi sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

Videoda Tatiana, tavandan sarkan bir yapıya yerleştirilmiş karaoke ekranlarının altında dans ederken görülüyor. Görüntüler, gece çalışan bir DJ tarafından kontrol edilen mekanizma ile yapının yukarı doğru hareket ettiğini gösteriyor.

Ancak saniyeler sonra ekranlar çöküyor ve Tatiana'nın tepesine 10 metre yükseklikten düşüyor. Videoda daha sonra olay yerine koşan ve ezilmiş metal yapıyı kaldıran şok olmuş tanıklar görülüyor.

Tatiana ise görüntülerde hareketsiz bir şekilde yatıyor. Bir sağlık ekibi, çağrı aldıktan ve olay yerine koştuktan sonra Tatiana'nın öldüğünü belirledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.