Hava Durumu

Bahri Şarlı güven tazeledi

Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin 69. Olağan Genel Kurul toplantısında, bin 200 ortağın oyunu alan Bahri Şarlı yeniden Başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2021 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2021 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahri Şarlı güven tazeledi

Pandemi nedeniyle ertelenmek zorunda kalınan Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifi'nin 69. Olağan Genel Kurul toplantısı geçtiğimiz günlerde yapıldı. Mevcut Başkan Bahri Şarlı, 200 ortağın oyunu alarak güven tazeledi.

Yoğun katılım için herkese teşekkür eden Şarlı şöyle konuştu: "Başarı kendiliğinden gelmiyor. Kooperatifin Yönetimi ve Personelleri, Halkbank yetkilileri ve ortaklarımızın Kooperatifçilik bilinci içerisinde hareket etmesi, TESKOMB Genel Başkanı Sayın A. Kadir Akgül'ün hükümetle uyum içerisinde çalışması ve tabii ki devletimizin desteği ile mümkün olmaktadır. Emeği geçen herkese minnet ve şükranlarımı sunuyorum."

Şarlı, Türkiye'de mevcut 957 Kooperatif içerisinde gerek 25 binlik pandemi kredisinde(2 bin 162 ortak) ile en çok ortağa ve gerekse normal kredide (381 milyon 344 bin 826 TL) ile en çok krediyi veren Kooperatifin Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifi olduğunu, ayrıca, en başarılı Kooperatif, en başarılı Başkan ödülünü aldıklarını, TS EN ISO 9001:2015 Kalite Hizmet Belgesini almaya hak kazanan tek esnaf Kefalet Kooperatifi olduğunun altını çizdi.

Bahri Şarlı kimdir?

1973 yılında Kooperatif Başkanı olan Hasan Kamacı'nın daveti ile 23 Ocak 1973 tarihinde Türk Ticaret Bankasındaki görevinden istifa ederek Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifi'nde muhasebeci olarak çalışmaya başlayan Bahri Şarlı, Kooperatif Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü görevlerinden sonra Bursa'daki değerli esnaf temsilcilerinin ısrarı ile 1998 yılında Ali Osman Kantar Başkanlığı yönetiminde Murahhas Üyeliğe seçildi. 2002 yılında da Bursa Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçildi. Bilahare Marmara Bölge Birliği Başkanlığı, TESKOMB Genel Başkan Vekilliği, Türkiye Milli Kooperatifler Birliği Genel Başkan Vekilliği, Avrupa Kredi Garanti Kuruluşları Birliğinde TESKOMB temsilciliği görevlerine seçilen Şarlı halen bu görevleri sürdürmektedir.

Yönetim Kurulu Üyeleri:

Bahri ŞARLI

Oktay GÜLTEKİN

Fahrettin TÜCCAROĞLU

Ali Özkan İLHAN

Bedri GÜLŞEN

Denetim Kurulu Üyeleri:

Naci CAMFENER

İbrahim KURT

Bölge Birliği Temsilcileri:

Bahri ŞARLI

Arif TAK

Mustafa OCAK

İbrahim AYTEKİN

Abdülkadir KARGILI

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.