Hava Durumu

Bakan Nebati 9 adımlı vergi politikasını duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, twitter hesabından yaptığı açıklamada ''Esnafımızdan işçilerimize, çiftçilerimizden yatırımcılarımıza kadar tüm kesimleri ilgilendiren vergi politikalarını hayata geçiriyoruz'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2022 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakan Nebati 9 adımlı vergi politikasını duyurdu

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati toplumun her kesimini ilgilendiren vergi politikalarının hayata geçirildiğini ifade ederek, kimi zaman geniş kitleleri, kimi zaman da henüz hayata geçirilmemiş işletmelerin desteklendiğini vurguladı.

Bakan Nebati 9 maddede esnafa ve işverene sağlanan, 4 maddede tüketiciye sağlanan, 6 maddede de yatırımcıya sağlanan vergi kolaylıklarını açıkladı.

Bakan Nebati sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 ''Esnafımızdan işçilerimize, çiftçilerimizden yatırımcılarımıza kadar tüm kesimleri ilgilendiren vergi politikalarını hayata geçiriyoruz. Kimi zaman geniş kitleleri, kimi zaman henüz hayata geçirilmemiş işletmeleri destekliyoruz. Gece gündüz demeden gencinden yaşlısına kadar her vatandaşımıza, temel gıdadan asgari ücrete varıncaya dek, vergi boyutu ile nasıl destek olabileceğimizi hesaplıyor ve gecikmeden bu adımları atıyoruz.'' 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.