Hava Durumu

Onur, Bursa mağazalarına bir yenisini daha ekledi

"Alışverişte Onur Sözü" sloganıyla yola çıkan Onur Market mağazalarına bir yenisini daha ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2020 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2020 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Onur, Bursa mağazalarına bir yenisini daha ekledi

Türkiye'nin en büyük süpermarketleri içerisinde yer alan ve yatırımlarına hız kesmeden devam eden Onur Market, mağazalarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Son olarak Gemlik Otogar mağazasını hizmete açan Onur Market, müşterilerine; deneyimli çalışan kadrosu, geniş ürün çeşidi ve ferah ortamlarda alışveriş olanağı sağlıyor. Yeni normalleşme döneminde de çevreye ve topluma duyarlı sorumluluk anlayışla yoluna devam eden Onur Market, ülke ekonomisine sağlamış olduğu katkı ve istihdam desteğini artırarak yeni bir mağaza açmanın Onur'unu yaşıyor.       

"Zor dönemde müşterinin yanında"                                                                                    

Onur Market ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan covid-19 salgınının sağlık ve ekonomi alanlarındaki etkilerini en aza indirmek için var gücüyle çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu doğrultuda yapmış olduğu kaçırılmayacak fırsatlar ve mağaza içerisinde almış olduğu önlemlerle müşterilerinin bütçesini ve sağlığını düşünerek keyifli alışveriş olanağı sağlıyor.      

     

"Gemlik'te döndüncü şube"

Açılışta konuşan Onur Market İcra Kurulu Üyesi ve Bursa Bölge Direktörü Hakan Özen, "150 bin metrekareyi aşan satış alanı ile Türkiye'nin en büyük üçüncü süpermarketi olarak, Bursa'da 61 lokasyonda hizmet verdiklerini ifade etti. Gemlik'te 4.mağazayı açtık ve bu sayede Gemlik ilçesinde 200 kişiye istihdam oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bursa il merkezinde olduğu gibi Gemlik'te de pazar lideriyiz. Sunduğumuz taze ürün ve kaliteli hizmet neticesinde müşterilerimizden beğeni ve yoğun ilgi topluyoruz. Bunu sağlayan müşterilerimize müteşekkiriz. Yeni mağazamız Gemlik Otogar şubesi ile Gemlik halkına daha fazla hizmet verme olanağını yakaladık. Ayrıca dijitalleşmenin tüm hayatımıza entegre olduğu bu dönemde onurmarket.com online mağazamızdan ve onurmarket mobil uygulamamızdan müşterilerimize mekan ve zaman fark etmeksizin alışveriş olanağı sunmaya başladık. Ev sahipliği yapacağı yerli otomobil fabrikası ve ihracatta önemli rol alan serbest bölgesi ile Türkiye'nin geleceğinde söz sahibi olmayı hedefleyen Gemlik ilçemize Özen Grup olarak yaptığımız yatırımlar ile destek vermekteyiz" dedi.

Onur Market, Gemlik Otogar mağazasının açılışında müşterilerine çeşitli aktiviteler, binlerce indirimli ürün, kaçırılmayacak fırsatlar ve promosyonlu ürünler sundu.  

           

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.