Hava Durumu

Emine Örnek liderliğini sürdürüyor

Özel Emine Örnek Ortaokulu'nda eğitim gören 129 öğrenciden 6'sı TEOG'da 120 sorunun tümünü hem birinci hem ikini sınavda cevaplayarak Türkiye Şampiyonu oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2017 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Emine Örnek liderliğini sürdürüyor

26-27 Nisan'da yapılan ikinci TEOG sınavında Emine Örnek Okullarının 57 öğrencisi yöneltilen 120 sorunun tümünü doğru yanıtlayarak Türkiye genelinde sınava giren 1 milyon 185 bin 328 öğrenci arasında 2'nci TEOG şampiyonu oldu. Böylece yıllardır hem akademik hem sportif başarılarla adından söz ettiren Emine Örnek Okulları, TEOG'da öğrencilerinin yüzde 44'ünü şampiyon yaparak, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Birinci TEOG'daki başarısını katlayarak; tam yapan öğrenci sayısını 57'ye, bir yanlış yapan öğrenci sayısını 31'e çıkarıp zirveyi kimseye bırakmadı.

DÖRT YILDIR BİRİNCİ

Her iki sınavda da tüm soruları doğru cevaplayarak tam puan alan 6 öğrencisini tebrik eden Kurucu Müdür Emine Örnek, başarıların tesadüf olmadığını, Bursa'da 3 yıldır TEOG'DA lider olduklarını, 4'üncü yılda da liderliklerini sürdürdüklerini bu başarının üst düzey bir emeğin ürünü olduğunu vurgulayarak yöneticilerine, öğretmenlerine öğrencilerine ve destekleri nedeniyle velilerine teşekkür etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.