Hava Durumu

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Cesur sahneleriyle geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Fi dizisi, bu hafta yayınlanacak 8. ve 9. bölümleriyle nefes kesecek. Peki, Fi yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2017 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2017 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman?

Fi dizisinin 8. ve 9. bölümünden kesitler sunan yeni fragman yayınlandı. Duru, Can ve Deniz üçgeni arasındaki gelişmeleri merak eden izleyiciler, tarih araştırmasına başladı. Dizi takipçilerinin yoğun isteği üzerine 7. bölümünü erken yayınlayan Fi'nin 8. ve 9. bölümünde nefes kesen detaylar var. Can'ın davranışlarını sorgulamaya başlayan Duru, soluğu onun kapısında alıyor. Duygularına yenik düşen Can Manay'dan şaşırtıcı itiraflar arka arkaya geliyor. Peki, Fi dizisinin yeni bölüm fragmanları ne zaman yayınlanacak?

Oyuncu kadrosunda Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Ozan Güven, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Fi'nin 8. ve 9. bölümü bugün Puhu Tv üzerinden yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aşkı ve mesleki hayalleri arasında kalan Duru, zor da olsa bir karar aldı. Bunun ilişkileri için bir sınav olduğunu düşünüyordu ancak Deniz'in arkasından gitmemesi nedeniyle büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Tam her şeyi bırakıp gideceği esnada şahit olduğu görüntü ve telefonuna gelen mesaj aldığı kararı bir kez daha sorgulattı. Can Manay'ın aşk itirafına tanık olan Duru, son anda gitmekten vazgeçti. Peki, Duru gerçekten kim için geri döndü? Can Manay için mi, Deniz için mi?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.