Hava Durumu

FOX TV'de bir dönem sona erdi! Koltuk Selçuk Tepeli'nin

FOX TV Ana Haber Bülteni sunuculuğundan istifa eden Fatih Portakal, son kez FOX TV ekranlarına çıktı ve koltuğu Selçuk Tepeli'ye devretti. Tepeli, "Benim Fatih Portakal'ın yerini doldurmama imkan yok. Peki 'Neden ben?' Çünkü yakınlarda oturuyorum. Bu sebepten ötürü akıllara ben gelmiş olabilirim" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2020 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2020 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
FOX TV'de bir dönem sona erdi! Koltuk Selçuk Tepeli'nin

FOX TV Ana Haber'deki bayrak değişimi yapıldı ve görevden ayrılma kararı alan Fatih Portakal, koltuğu Selçuk Tepeli'ye devretti.

FATİH PORTAKAL'DAN MESAJ

Fatih Portakal, "Ve gün birinde @foxhaber'e konuk olarak gelmek de varmış. @selcukktepeliofficial ile haberde birlikte olacagız. Başarılar dliyorum" mesajını paylaştı.

öreve başlayan Selçuk Tepeli ise FOX TV'deki ilk yayınında "Alışkanlıkların değişmesi kolay değil, benim için de öyle ama onlar değişmedikçe yeni maceraya başlamak mümkün olmuyor. Maceranın büyüğüne Fatih Portakal başlıyor, çünkü o güzel bir şey yaptı, iyi bir şey yaptı, bunu tamamladı" dedi.

"PORTAKAL'IN YERİNİ DOLDURMAMA İMKAN YOK"

Tepeli, "Benim Fatih Portakal'ın yerini doldurmama imkan yok. Peki 'Neden ben?' Çünkü yakınlarda oturuyorum. Bu sebepten ötürü akıllara ben gelmiş olabilirim" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.