Hava Durumu

Frutti Extra Bursaspor, Fenerbahçe ile karşılaşıyor

ING BSL Play-off’unda 1-0 geriye düşen Frutti Extra Bursaspor, yarın taraftarının önünde Fenerbahçe Beko’yu devirerek seriyi yeniden İstanbul’a taşımaya çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2022 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2022 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Frutti Extra Bursaspor, Fenerbahçe ile karşılaşıyor

Ali Şahin

Bu sezon tarihinde ilk kez adını ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off’a yazdıran Frutti Extra Bursaspor yarın çeyrek final 2, maçında Fenerbahçe Beko’yu ağırlayacak. Önceki gün İstanbul’da oynanan maçı 100-87 kaybeden Potanın Timsahları bugün kazanarak seriyi 1-1’e getirmeye çalışacak. Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.30’da başlayacak.

BİLETLER TÜKENDİ

Tivibu Spor2’den naklen ekranlara gelecek karşılaşmayı Potanın Timsahları kazandığı takdirde seri 3. maç için yeniden İstanbul’a taşınacak. 3. Maç gerekirse 19 Mayıs’ta oynanacak. Frutti Extra Bursaspor’un kaybetmesi durumunda ise Sarı Lacivertliler yarı final bileti alacak. Karşılaşmada tribünler yine kapalı gişe olacak. Maçın biletleri satışa çıktıktan kısa bir süre sonra tükendi.

7. RANDEVU

Bugünkü karşılaşma iki takımın rekabetindeki 7. mücadele olacak. Daha önce Frutti Extra Bursaspor ve Fenerbahçe Beko arasında oynanan 6 maçta temsilcimiz 2 galibiyet alırken 4 defa rakibine boyun eğdi. Potanın Timsahları iki galibiyetini de evinde alırken geçen sezon 82-77, bu sezonun ilk yarısında da 84-73’lük skorlar ile rakibini devirdi. Bu sezon İstanbul’da oynanan iki maçı da Fenerbahçe Beko kazandı.

ROTASYON ÇOK DAR

Karşılaşma öncesi Frutti Extra Bursaspor’un yine en büyük handikabı dar rotasyonu olacak. Fenerbahçe’nin geniş kadrosuna karşın taraftarının desteği ile maça ortak olmaya çalışacak Yeşil Beyazlılar’ın durdurması gereken isimlerin başında da geçen maçın yıldızı Nando de Colo gelecek. Frutti Extra Bursaspor maç başı 83,9, Fenerbahçe Beko ise maç başı 84,48 sayı ortalaması ile mücadeleye çıkacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.