Hava Durumu

Futbol dışındaki sporlar neden ilgi görmüyor?

Deneyimli spor yazarımız Engin Aksöz, bugünkü yazısında Türkiye'de futbol dışındaki spor dallarının hak ettiği ilgiyi görmediğini eleştirerek, başarılı sporculardan örnekler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2017 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2017 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Futbol dışındaki sporlar neden ilgi görmüyor?

3 büyüklerdeki transfer haberlerinin medyada geniş yer tuttuğunu, transfer ücretlerinin sürekli bir diğerleriyle karşılaştırıldığını ifade eden Aksöz, rakamlardan ziyade bu oyuncuların Türk futboluna neler kazandırabileceği üzerine konuşmanın daha yararlı olacağını söyledi.

Aksöz, diğer spor dallarına ve futbol dışında önemli başarı elde etmiş oyunculara daha fazla yer verilmesi gerektiği yorumunda bulundu.

"Üç büyüklere gelecek bilmem kimin peşinden koşturup, yoğun mesai yaparken, ötekilerine zaman, sayfa ve ekranda bir kare olsun görüntü ayıramayan meslektaşların dikkatinden kaçanlardan bir demet sunmak istiyorum, artık ne kadar ilginizi çekerse!..

RAMİL GULİYEV:

Fenerbahçe adına koşan Azeri asıllı atlet, hafta sonunda Bursa'da yapılan Turkcell Atletizm Süper Ligi finallerinde 100 metreyi 9.97 saniyede koşarak, bu kategoride 100 metrenin altına inen tarihteki 3. beyaz atlet, 1968'den beri de bunu başaran 124. atlet olarak kayıtlara geçti."

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.