Komşusu tavsiye etti, siparişlere yetişemeyince fırın açtı!

Küçük yaşlarda annesinden öğrendiği ekmek yapımında kendisini geliştiren Ayşe Aytekin, 100 yıllık yöresel ekmeği, hem ilçe halkı hem de ziyaretçilerle buluşturuyor. Komşusunun tavsiyesi üzerine bu işe girişen Aytekin, ''Bu ekmek benim bildiğim kadarıyla 100 yıldır üretiliyor. Komşularımdan bir tanesine, hediye ekmek verdim. Ondan sonra o bana 'ekmek pişir ve sat' dedi. Onun tavsiyesiyle 10 senedir satıyorum. Şehir ekmekleri yenmez hala gelince bunlar çoğaldı'' şeklinde konuştu.

TÜRKİYE, 26 Ekim 2021 Salı

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde yaşayan 51 yaşındaki Ayşe Aytekin, komşusunun tavsiyesi üzerine evinde pişirdiği ekmekleri ilçe pazarında kurduğu tezgahta satmaya başladı. Hazırladığı yöresel ürünlerin ilçeye gelen ziyaretçilerden ve vatandaşlardan yoğun talep gördüğünü fark eden Aytekin, sonrasında fırın açmaya karar verdi.

Bakan Karaismailoğlu'ndan zam açıklaması: Yüzde 20 ile yüzde 70 aralığında!
Bursa Şehir Hastanesinde kapalı akciğer kanseri ameliyatları başladı