Hava Durumu

GÖÇ-TÜRK'te Gırdoğlu dönemi

Göç-Türk Federasyonu'nun 6'ıncı olağan genel kurul toplantısında federasyon başkanlığına oybirliğiyle Milli Güreşçi Kadir Gırdoğlu seçildi. Gırdoğlu, "Yeni yönetim olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da davamızın mücadelesini sürdüreceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2017 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2017 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
GÖÇ-TÜRK'te  Gırdoğlu dönemi

Turgay AKBULUT

Görükle'deki federasyon merkezinde gerçekleştirilen genel kurula, sivil toplum kuruluşuna bağlı 8 derneğin başkanı ve yöneticileri katıldı. Cebelliler Derneği Başkanı Gürçay Cem, Mamuşalılar Derneği Başkanı Alaattin İsmailoğlu, Kuzey Bulgaristanlılar Derneği Başkanı Salih Öztürk, Balkan İş Kadınları Derneği Başkanı Hamdiye Cem, Mestanlılar Derneği Başkanı Hasan Öztürk ile Bursa Aşıkları Derneği Başkanı Gülerman Can'ın hazır bulunduğu federasyon seçiminde, STK'ya bağlı derneklerin üyeleri de büyük ilgi gösterdi. Divan Başkanlığını BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Hakan Kaya'nın yaptığı genel kurul toplantısının ardından GÖÇ-TÜRK Federasyonu'nun Kadir Gırdoğlu başkanlığındaki yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
"Yönetim Kurulu Üyeleri: Gürçay Cem, Salih Öztürk, Aladdin İsmailoğlu, İsmail Bilgin, Murat Korkmaz, Gülerman Can, Hamdiye Cem ve Hakan Kaya. Denetim Kurulu Üyeleri: Behçet Dramer, Bilgin Altınsoy ve Hüseyin Ormanlı."

DAVAYA HİZMETTE SIRA YENİ EKİPTE

Federasyon delegesi olarak 8 dernekten 140 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu genel kurul seçimlerinin ardından bir konuşma yapan GÖÇ-TÜRK'ün yeni Başkanı Kadir Gırdoğlu, şunları söyledi:

"Tüm dernek başkanlarımıza ve üyelerimize böylesine önemli bir göreve şahsımı getirdikleri için yürükten teşekkür ediyorum. Bu konuda beni cesaretlendiren başta değerli işadamı Necati Güler ve Yüksek İnşaat Mühendisi Sayın Hakan Kaya ve Sevgili Salih Öztürk olmak üzere herkese ama herkese teşekkür ediyorum. Kongremiz camiamıza hayırlı olsun. Bu bir bayrak yarışı ve davaya hizmette sıra yeni ekipte... Rabbim bizleri utandırmasın."
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.