Hava Durumu

Gölyazı bu kliple anlam buldu

Müzik piyasasının ses getiren isimlerinden Emre Yokuş’un ‘Canın Sağolsun’ isimli şarkısının klibi yayına girdi. Çekimleri Bursa’da gerçekleşen klipte Gölyazı’nın doğal güzellikleri drone destekli kayıtlarla ön plana çıkarılmış.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2022 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2022 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gölyazı bu kliple anlam buldu
Geniş repertuvarı ve sesiyle müzik piyasasının yükselen değerlerinden biri olan Emre Yokuş, ‘Canın Sağolsun’ adlı şarkısına çektiği kliple gündeme oturdu. Klip çekimi için Bursa’yı tercih eden başarılı ses sanatçısının, özellikle Gölyazılı vatandaşlardan büyük ilgi görmesi haber sitelerinde yerini almıştı. “İç mekân çekimlerinin Trilye’de yapıldığı klibimizin dış çekimlerinde Gölyazı’yı tercih ettiğimiz için son derece memnunuz” diyen Yokuş, projeyle ilgili şu değerlendirmede bulundu: “Gölyazı’nın güzelliği dillere destan. Klibim için doğa harikası bu bölgeyi seçtiğim için de oldukça mutluyum. Drone destekli çekimlerde de Gölyazı’nın her mevsim ne kadar alımlı olduğunu bir kez daha göstermiş olduk.” 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK İLGİ

Avrupa'nın en güzel kasabaları arasına girerek ‘Küçük Venedik’ benzetmesi yapılan Uluabat Gölü’nün büyüleyiciliğinin, klipte ön plana çıkarılması sosyal medyada da ilgiyle karşılandı. İzmir’de sahne alan Emre Yokuş, meslektaşlarının klipleri için Bursa’yı tercih etmesi gerektiğinin altını çizerek, “Bursa’ya birkaç kez konser için geldim ve hayran kaldım. Klip teklifi alınca da düşünmeden kabul ettim. Ses sanatçısı dostlarım kesinlikle bu harika şehri tercih etmeli klip çalışmaları için. Biz kış güneşini sırtımızda hissederek klibimizi güle oynaya çektik. Samimi bir süreçte ürettiğimiz klip dinleyicilerimize emanet artık. Müzikseverlerin bu anlamlı eseri baş tacı yapacaklarından da zerre şüphem yok” ifadelerini kullandı. Sanatçının resmi YouTube hesabından yayınlanan klipte freelance sinemacılardan oluşan ‘ef16film’ ekibinin de imzası var.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.