Hava Durumu

ABD'de vahşice öldürülmüştü! Türk kızı Yasemin'in yürek burkan hikayesi

Türk kızı Yasemin Uyar'ın yaşadığı dehşet ABD'de büyük yankı uyandırdı. Yasemin Uyar, New Jersey'de eski sevgilisi ve oğlunun babası Tyler Rios tarafından vahşice öldürülerek ormana atıldı. Acılı anne Karen Uyar, kızının korku dolu günlerini anlattı. Karen Uyar, "O sadece hayatını yaşamaya çalışan cesur bir genç anneydi. Yasemin gibi genç kızların sesinin duyulmasını istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2021 09:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2021 09:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD'de vahşice öldürülmüştü! Türk kızı Yasemin'in yürek burkan hikayesi

ABD'nin New Jersey kentinde yaşayan Yasemin Uyar, kadın cinayetlerinin son kurbanıydı.

Hikayesi ise diğer mağdurlarla aynıydı. Buna göre 24 yaşındaki Yasemin Uyar, henüz lise son sınıftayken Tyler Rios ile tanıştı.

Hamile kaldı. Sevgilisinden şiddet görünce, ayrılık kararı aldı. Oğlu Sebastian'ı da yanına alıp kaçtı! Sevgilisinin tehditlerinden korunmak için polise başvuru yaptı.

Ancak sesini duyuramadı. Oğlu için hayata sarılan genç kadın, 9 Temmuz günü cani Rios'a yakalandı. Vahşice öldürülerek ormana atıldı.

Anne Karen Uyar, kızının kadına şiddetin son kurbanı olduğunu açıkladı. "Kızım oğluyla arkadaş gibiydi. O sadece hayatını yaşamaya çalışan cesur bir genç anneydi. Yasemin gibi genç kızların sesinin duyulmasını istiyorum" ifadesini kullandı.

ANNESİNİ SORUYOR

Torununun bakımını üstlenen Karen Uyar, "Sebastian sürekli annesini soruyor. Ona ne cevap vereceğimi bilmiyorum" dedi.

KATİL TUTUKLANDI

Tyler Rios, Yasemin'i oğlunun gözleri önünde katletti. Ardından oğluyla birlikte evine giderek parti verdi! Gözaltına alınan katilin tutuklandığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.