Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji 29 Haziran hava durumu raporunu yayımladı. İzmir, Bursa, Aydın, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 08:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 08:37
Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)
Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Akdeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Kırklareli ve İstanbul'un Karadeniz kıyıları, Denizli, Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara'nın güney kesimleri, Sinop, Samsun, Erzurum, Kars, Iğdır ve Ağrı çevreleri ile Van'ın doğu kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, Marmara ve Kuzey Ege'de kuzeyli yönlerden kuvvetli, yer yer fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.

BÖLGEMİZDE HAVA

Az bulutlu ve açık, zamanla kuzeyi parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerinde Kırklareli ve İstanbul'un Karadeniz kıyılarının kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın, kuzeyli yönlerden kuvvetli (50-80 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

BURSA °C, 31°C

Bursa'da bugün havanın en düşük 23, en yüksek 31°C parçalı bulutlu ve öğle sattlerinde fırtınalı olacağı tahmin ediliyor.

EDİRNE °C, 33°C
Az bulutlu ve açık

İSTANBUL °C, 30°C
Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerinde kuzey ilçeleri kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 31°C
Az bulutlu ve açık, kuzey kesimleri parçalı bulutlu, sabah ilk saatlerinde kıyı ilçeleri kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 29°C
Az bulutlu ve açık

Kaynak: (Fatma Aslan Kundakçı)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.