Hava Durumu

Büyük acı! Tren kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Tekirdağ Çorlu'daki tren kazasında yaşamını yitiren 24 kişinin kimliği açıklandı. Ölenlerin 12'si Uzunköprü, 2'si Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesi, 4'ü Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi, 2'si Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi ve 2'si İstanbul nüfuslarına kayıtlı olduğu belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2018 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2018 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Büyük acı! Tren kazasında hayatını kaybedenlerin isimleri belli oldu

Türkiye dün, Edirne Uzunköprü ile İstanbul Halkalı arasında 362 yolcu ve 6 personel ile sefer yapan trenin 5 vagonunun Tekirdağ'da devrilmesi sonucu meydana gelen kazayla sarsıldı. Can pazarının yaşandığı kazada, 24 kişi hayatını kaybetti, 338 kişi de yaralandı. Yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri de belli oldu. Uzunköprü Belediyesi'nin resmi hesabından yapılan açıklamada yaşamını yitiren 24 kişinin isimleri açıklandı.

MORG ÖNÜNDE ACI BEKLEYİŞ

Acılı ailelerin bekleyişleri sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Bazı kazazedelerin yakınlarının feryatları ise yürekleri dağladı.

Bu arada olay sonrası araçların ulaşamadığı kaza bölgesindeki yaralıların askeri helikopterle hastaneye getirilme anı da görüntülendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.