Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefet liderlerine Netflix göndermesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefet liderlerinin sosyal medya paylaşımlarına gönderme yaparak ''Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz'' açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2020 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2020 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefet liderlerine Netflix göndermesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın YouTube, Netflix gibi platformlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Bu millete, bu ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Onun için de bir an önce biz bunları parlamentomuza getirip, parlamentomuzdan bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

"KAPATIRSAN GÜCENİRİM"

Bunun üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Twitter'dan "Dark'ın son sezonunu bitirmeden Netflix'i kapatırsan vallahi gücenirim" demişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise buna "Aman Meral Hanım, şimdi hırsından spoiler verir :)" yanıtını vermişti. 

EROĞAN'DAN NETFLIX GÖNDERMESİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, diğer siyasi parti liderlerine yine Twitter'dan yanıt verdi. Erdoğan, "Onlar dizi izleyip film çeviredursun, biz hizmet edip tarih yazmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.