Hava Durumu

Erkan Aydın: Esnafın sorunları için projeler üreteceğiz

CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, Dikkaldırım ve Hürriyet pazarlarında pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Başkan olduğu takdirde esnafın sorunları için projeler üretileceğini belirten Aydın, "Osmangazi'yi tüm vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2019 15:29
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2019 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Erkan Aydın: Esnafın sorunları için projeler üreteceğiz

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın, yerel seçim çalışmalarını Hürriyet ve Dikkaldırım pazarcılarını ziyaret ederek, hayırlı işler dileyerek sürdürdü. Esnafın ve vatandaşların taleplerini dinleyen Aydın, yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Aydın, "Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını tek tek dinliyoruz. Esnaflarımızın birçok sorunu var. Zaten satışların düşük olmasından yakınan esnafımızın en büyük şikayetlerinden biride ilgisizlik ve taleplerinin dinlenmemesi. Halkımızın bize vereceği destekle tüm sorunlara çözüm getireceğiz. Benim belediye başkanlığımda esnaflarımızın sorunlarını onlarla konuşarak, birlikte çalışmalar yaparak ve projeler üreterek çözeceğiz. Yapacağımız bütün hizmetleri benim isteğim değil, vatandaşların öneri ve istekleri doğrultusunda hayata geçireceğiz. Osmangazi'yi tüm vatandaşlarımızla birlikte yöneteceğiz" diye konuştu.

BOZBEY'E BALIK SATTI

Seçim çalışmaları kapsamında pazarcı esnafının desteklerini isteyen Erkan Aydın, bir balık tezgahının arkasına geçerek Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey'e ve vatandaşlara balık sattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.