Hava Durumu

Karayollarında son durum ne?

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 10:06
Kaynak: (Vedat Aslan)
Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, KURBAN BAYRAMI TATİLİ NEDENİYLE KGM SORUMLULUĞU ALTINDA BULUNAN OTOYOLLAR İLE 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ VE FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜNDEN GEÇİŞLER, 15 HAZİRAN CUMARTESİ SAAT 00:00' DAN BAŞLAYARAK 24 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 07:00' A KADAR ÜCRETSİZ OLACAK.

Keşan-Gelibolu-Eceabat yolunun 58-85.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Manisa-Turgutlu yolunun 6-16.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kozan-Feke yolunun 54-57.kilometreleri arasında muhtelif kesimlerdeki yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Osmancık-İskilip yolunun 47-48.kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Malatya-Sivas Devlet yolunun 60.kilometresinde Yeni Tohma Köprüsünde bakım,onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak Eski Tohma Köprü üzerinden sağlanıyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun (Soğanlı Geçidi Mevkii) 63.kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım 48-65.kilometreleri arasında bulunan servis yolundan tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Adapazarı-Bilecik yolunun 13-16 kilometreleri arası Elektromekanik sistemleri çalışması nedeniyle yol trafiğe kapatılarak trafik akışı servis yolundan sağlanıyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.