Hava Durumu

Karayollarında son durum ne?

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 09:25
Kaynak: (Vedat Aslan)
Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, O-4 Anadolu Otoyolunun Şekerpınar Kavşağı-Orhanlı Kavşağı arasında Güney yolda 26-29 kilometreleri arasında Her gün 22:00-06:00 saatleri arasında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle, Güney yol (Ankara istikameti) kesimler halinde trafiğe kapatılarak trafik diğer şeritlerden gidiş-geliş olarak sağlanıyor.

Kızılcahamam-Kahramankazan- Ankara yolunun 51-52.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle Ankara-Kahramankazan istikametinde ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Aydın-Denizli Otoyolunun (Kuyucak Kavşağı-Buharkent Kavşağı arası) 16-20.kilometreleri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle Aydın-Denizli istikameti sağ ve orta şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım Aydın-Denizli istikametinde sol şeritten sağlanıyor.

Akseki-Alacabel yolunun 22-24.kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolunun Bahçe Kavşağı-Nurdağı Kavşağı Kesimi 5-6.kilometreleri arasında deprem hasarlarının onarım çalışmaları nedeniyle Gaziantep istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Erzurum-Pasinler yolunun 33-34 kilometre lerinde devam eden Köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16.kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Samsun-Ankara yolunun 57-64.kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Adapazarı-Bilecik yolunun 13-16.kilometreleri arası Elektromekanik sistemleri çalışması nedeniyle yol trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanıyor.

Kars-Digor-Iğdır yolunun 0-1 km leri arasında yol bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.