Hava Durumu

Karayollarında son durum ne?

Yetkililer; karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerektiği konusunda, vatandaşları uyardı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 09:30
Kaynak: (Vedat Aslan)
Karayollarında son durum ne?

Karayolları Genel Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre, Anadolu Otoyolunun Bolu (Doğu) Kavşağı-Yeniçağa Kavşağı Kesimi 11-13.kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışması nedeniyle Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor. Çalışma süresince 1 şerit İstanbul, 2 şerit Ankara istikameti açık olacak.

TEM Otoyolunun Avcılar Kavşağı-Çatalca Kavşağı 0-20.kilometreleri arasındaki muhtelif kesimlerde fiber optik kablo haberleşme altyapısı çalışması nedeniyle sürücüleri trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

İzmir-Çeşme Otoyolunun Urla Kavşağı Çeşme istikameti 25-27.kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle sağ ve emniyet şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım sol ve orta şeritten sağlanıyor.

TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı 0-193.kilometreleri arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle her gün 22:00-06:00 saatleri arasında şerit daraltması yapılıyor.

Edirne-Havsa-Babaeski yolunun 37-38.kilometreleri arasında "Oğulpaşa Köprüsü" yapım işi nedeniyle 11.07.2024 tarihinde yolun güney tarafı trafiğe kapatılarak ulaşım bölünmüş yolun diğer tarafından iki yönlü olarak sağlanacak.

Havza-Merzifon yolunun 56-58 km'leri arasında üst yapı çalışmaları nedeni ile bölünmüş yolun bir bandı kapatılmış olup, ulaşım bölünmüş yolun diğer bandından iki yönlü olarak sağlanıyor.

Yozgat-Sorgun-Akdağmadeni yolunun 32-38.kilometreleri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Yedisu kavşağı-Mercan-Erzurum yolunun 19-20.kilometreleri arası Kütür köprüsünün Erzurum istikameti sağ şerit de yapılan bakım onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Dinar-Dazkırı-Çardak yolunun 0-4.kilometreleri arası üstyapı çalışmaları nedeniyle sağ yol kapatılıp trafik sol yoldan gidiş geliş olarak sağlanıyor. sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekiyor.

Beşikdüzü-Trabzon yolunun 9.kilometresinde (Vakfıkebir şehir geçişi) hemzemin kavşak geçişi yapım çalışması nedeniyle Trabzon yönünde ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: (Vedat Aslan)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.