Hava Durumu

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfioğlu'ndan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı!

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında "Engellilerimizin yaşadıkları sorunlar hepimizin ortak sorunudur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarını kolaylaştırmak, hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfioğlu'ndan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı!

MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. "Engellilerimizin yaşadıkları sorunlar hepimizin ortak sorunudur" ifadesini kullanan Seyfioğlu'nun mesajı şu şekilde:

"Siz hiç müziğin ritmini duyamadığınız halde halaya tutuşmak istediniz mi? Tekerlekli sandalyede oturup da koşmayı denediniz mi? Çocuğunuzu okula sırtınızda götürmek zorunda kaldınız mı? Bu soruların yanıtlarını düşündüğümüzde engelli ya da engelli yakını olan vatandaşlarımızı daha iyi anlayabileceğimize ve bu şekilde doğruyu yakalayabileceğimize inanıyorum."

HEPİMİZİN SORUMLULUĞU

"Engellilerimizin yaşadıkları sorunlar hepimizin ortak sorunudur. Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarını kolaylaştırmak, desteklemek, karşılaşabilecekleri tüm engelleri kaldırmak, kaliteli hayat sürebilmelerini sağlamak, aynı zamanda onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin sosyal sorumluluğudur."

YARATILANI HOŞ GÖR

Engelli vatandaşlarımıza sağlanan imkânların yaygınlaştırılması için sivil toplum kuruluşlarına ve tüm bireylere de önemli görevler düşmektedir. Çünkü huzurlu bir toplum oluşturmanın yolu, engelli vatandaşlarımızın da toplumun ayrılmaz birer parçası haline getirilmesi ile mümkündür. Dinimiz ve milli kültürümüz de bizlere "yaratılanı hoş görmeyi" öğütlemektedir. 

BİR NEBZE DE OLSA...

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, MHP Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak engeli kardeşlerimizin emek harcayarak yapmış olduğu ürünlerden sembolik olarak alıp onların hayatlarına bir nebzede olsa katkıda bulunmanın huzurunu yaşamaktayız. Bu duygularla, Uluslararası Engelliler Günü olarak ilan edilen 3 Aralık'ın, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.