Hava Durumu

Gürsu'da ilk ameliyat yapıldı

Kısa süre önce hizmet vermeye başlayan Gürsu'daki Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nde ilk ameliyat gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gürsu'da ilk ameliyat yapıldı

Başlayan operasyonlar hakkında açıklamada bulunan Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Rüstem Aşkın, "Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesinin hizmete açılmasıyla halkın sağlık alanındaki tüm ihtiyaçları karşılanacak düzeye getiriliyor" dedi.

Ameliyatlara başlayarak hastalara hizmet anlamında daha faydalı oldukları için mutlu olduklarını dile getiren Prof.Dr. Aşkın, "Ameliyathanemizin eksikleri giderilerek hizmete açmış bulunmaktayız" diye konuştu.

KARPAL LİGAMA GEVŞETME OPERASYONU YAPILDI

Diğer yandan Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi Ortopedi Uzmanı Dr. Şener Özbölük ve ekibi tarafından hastanenin ilk ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Operasyon hakkında bilgi veren Özbölük, "Bu hastanede yaptığımız ilk ameliyatımız. Başarılı bir şekilde gerçekleşti. Genel anestezi altında elinde rahatsızlık bulunan hastamıza  karpal tünel sendromu nedeniyle karpal ligama gevşetme operasyonu yapıldı. Ameliyatımızda herhangi bir sıkıntı yaşanmadı. Gerek otelcilik ve hizmet bakımından, gerekse modern aletler bakımından son derece iyi dizayn edilmiş bir hastane. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Ameliyat olan hasta ise, "Yeni açılan hastanemizde ameliyat oldum. Ameliyatım gayet başarılı geçti, doktorlarımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.