Hava Durumu

Gürsu sürgün yeri mi?

Kamu Hastaneleri Birliği Bursa Genel Sekreterliği İdari Hizmetleri Başkanlığı görevini yürüten Dr. Muhammet Günaydın'ın, Cüneyt Yıldız Gürsu Devlet Hastanesi Başhekimliği'ne getirileceği haberiyle sağlık kulisleri hareketlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gürsu sürgün yeri mi?

Konuyu bugünkü köşesinde ele alan  yazarımız Lale Akasoy, Cüneyt Yıldız Gürsu Devlet Hastanesi'nden birçok personelin Dr. Günaydın'ın hastaneye başhekim olarak başlaması durumunda başka hastanelere tayin isteyeceklerini iddia etti.

 

Sağlık çalışanlarının önemli bir noktaya da dikkat çektiklerini söyleyen Akasoy "Yapılan FETÖ operasyonlarında açığa alınan ve soruşturması tamamlandıktan sonra

göreve iade edilen personelin neredeyse hepsi Gürsu'da. Adeta sürgün yeri. Sağlıkçılar bu durumdan da son derece rahatsız" ifadelerini kullandı.

 

Ayrıca sağlık sektöründeki FETÖ temizliğinin tam anlamıyla hala gerçekleştirilmediğine vurgu yapan Akasoy, bir çalışanın mailine attığı mesajı da okuyucularıyla paylaştı:

 

"Sağlıkta F tipi örgüt halen muktedir. Haklarında FETÖ'den işlem yapılanlar başköşelerde, çifte dönerli ek puanlı özellikli birimlerde..."

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.