Hava Durumu

1 Temmuz öncesi son pazar kısıtlaması başladı!

Hafta başında gerçekleşen Kabine Toplantısı'nın ardından, yasaklar ve kısıtlamalara ilişkin kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Erdoğan, 1 Temmuz itibariyle sokağa çıkma kısıtlamalarının sona ereceğini duyurmuştu. Bu kapsamda 27 Haziran Pazar gününün tamamını kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00 itibariyle başladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2021 22:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2021 22:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
1 Temmuz öncesi son pazar kısıtlaması başladı!

27 Haziran Pazar gününün tamamını kapsayan sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00 itibariyle başladı.

1 Haziran'da yürürlüğe giren kademeli normalleşme ile sokağa çıkma kısıtlaması saat 22.00'den sonra olacak şekilde düzenlenmiş, pazar günleri ise tamamen kısıtlama kapsamında kalmıştı.

Son Kabine Toplantısının ardından açıklanan kararlar arasında bulunan pazar günü sokağa çıkma yasağı, 27 Haziran Pazar günü için gündemde yer alıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özet olarak açıkladığı maddelerden birisi olan sokağa çıkma yasağı için son durum, vatandaşların gündemini oluşturuyor. 

Pazar günü sokağa çıkma yasağı var mı sorusu Kabine Toplantısının ardından yanıt buldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalara göre pazar günü de dahil olmak üzere tüm sokağa çıkma yasağı kısıtlamaları 1 Temmuz itibariyle kaldırılacak.

Bu hafta sonu 81 ilde Cumartesi akşam saat 22:00'den Pazartesi sabah 05:00'e kadar son kez sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. 1 Temmuz itibariyle ise hafta içi akşam saat 22:00'de başlayan sokağa çıkma yasakları da tamamen sona erecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.