Hava Durumu

'13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır' demişti! Ömer Çelik'ten sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''Kılıçdaroğlu'nun '13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır' diyerek Türkiye Cumhurbaşkanı'nı itham etmesi, Türkiye'nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyondur'' açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2021 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2021 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır' demişti! Ömer Çelik'ten sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yaptığı açıklamasında; "Kılıçdaroğlu'nun '13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır' diyerek Türkiye Cumhurbaşkanı'nı itham etmesi, Türkiye'nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyondur." ifadeleri ile sert tepki gösterdi.

Ömer Çelik'in açıklamaları şu şekilde;

Kılıçdaroğlu'nun "13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır" diyerek Türkiye Cumhurbaşkanı'nı itham etmesi, Türkiye'nin terörle mücadelesini hedef alan bir provokasyondur.

KARANLIK BİR YAKLAŞIM

Teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Türkiye Cumhurbaşkanı'na söylenmesi, terörün siyasi propagandasından başka bir şey değildir. PKK terör örgütüne söylemesi gereken sözün Türkiye Cumhurbaşkanı'na söylenmesi sadece terörün sözcülerinden duyduğumuz karanlık bir yaklaşımdır.

 Demokrasilerde muhalefet en tabii haktır. Ama Türkiye Cumhurbaşkanı'nı bu şekilde hedef alan bu söz muhalefet değildir. Teröre karşı söylenmesi gereken sözün, Türkiye Cumhurbaşkanı'na söylenmesi, terörün siyasi propagandasından başka bir şey değildir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.