Hava Durumu

18 yaşındaki Kübra ailesinin yanına döndü! Televizyon reklamıyla kandırmış

Müge Anlı'da kayıp olarak aranan 18 yaşındaki Kübra Kalır'ın evli ve iki çocuk sahibi Maşallah Gürer adlı kişi ile kaçtığı ortaya çıktı. Gelen bir son dakika haberine göre; kısa sürede bulunan Kalır, ailesinin yanına döndü. Ailesinden ayrı kaldığı üç günün ardından evine dönen genç kız, bir aydır görüştüğü sevgilisinin reklamda çıkan yüzüğü alma vaadine kandığını söyleyerek, "Sözleri o kadar gerçekçiydi ki ben de inandım. 'Gelinlik giydireceğim' dedi. Çok pişmanım" şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2021 20:00
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2021 20:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
18 yaşındaki Kübra ailesinin yanına döndü! Televizyon reklamıyla kandırmış

Müge Anlı, 5 Haziran'da İstanbul Eyüp'te yaşadığı evinden dondurma almaya diye çıkıp ortadan kaybolan 18 yaşındaki Kübra Kalır'ın, evli ve iki çocuk sahibi Maşallah Gürer'e kaçtığını ortaya çıkarmıştı.

Ancak dakikalar içinde bulunan genç kız, yolunu gözleyen ailesine evine dönmeyeceğini, evlenip yuva kuracağını ifade etmişti.

EVLİ OLDUĞUNU BİLMİYORDU 

Yaşanan gelişmelerin ardından anne ve babasının peşine bırakmayacağını söylediği Kübra Kalır, Müge Anlı'nın girişimleriyle ailesinin yanına dönme kararı aldı.

Anne ve babasıyla canlı yayına katılan Kalır, vaatlerine kandığı sevgilisinin evli olduğunu bilmediğini ve başta kaçmak gibi bir niyeti olmadığını belirtti.

"İNANDIĞIM, SEVDİĞİM İÇİN KANDIM" 

İki çocuk babası sevgilisi Maşallah Gürer'in karısıyla sorunlar yaşadığını ve bu yüzden evden ayrıldığını kaydeden Kübra Kalır, yaşadıklarıyla ilgili şunları anlattı: "Kiralık bir ev tuttuk orada kalıyorduk. Sözleri o kadar gerçekçiydi ki ben de inandım. Hatta bana evlilik teklifi etti."

"Reklamda çıkan yüzüğü görünce bana, "Hangisini sana alayım" dedi. Ben de inandığım, sevdiğim için gittim. Evli olduğunu bilmiyordum. Bana nikah kıyacağını, yüzük takacağını söyledi. "Sana gelinlik giydireceğim" dedi. İlk defa evlilik teklifi aldım. Çok pişmanım"

MAŞALLAH'IN EŞİ CANLI YAYINA BAĞLANDI 

Kübra'nın birlikte kaçtığı Maşallah'ın boşanma aşamasında olan eşi de Müge Anlı canlı yayınına bağlandı. Son dönemde eşiyle aralarının kötü olduğunu belirten iki çocuk annesi kadın, "Maşallah'ın bu ilk aldatması değil. Geçtiğimiz yıl da 21 yaşında bir genç kızla yakalamıştım. Bana dolmuşta tanıştıklarını söylemişti" dedi.

Kocasının kendisine ve çocuklarına hakaretler savurduğunu öne süren genç kadın, "Ondan ne bana koca olur ne de çocuklarıma baba olur" sözleriyle dikkat çekti.

OLAYIN GEÇMİŞİ 

İstanbul Eyüp'te ailesiyle birlikte yaşayan 18 yaşındaki Kübra Kalır, 5 Haziran'da evinden dondurma almaya diye çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Genç kızın ailesi, gözyaşları içinde ATV'nin programı Müge Anlı'nın yolunu tuttu.

Kalır ailesi, sabah saatlerinde aldıkları ihbar telefonu üzerine kızları Kübra'nın birlikte çalıştıkları iş yerindeki evli ve iki çocuk sahibi Maşallah Gürer ile kaçmış olabileceğini ifade etti.

DAHA ÖNCE EVLİ BİR ADAMA KAÇTI 

Evden giderken yanına kimliğini dahi almayan Kübra Kalır'ın tek başına kişisel ihtiyaçlarını bile karşılayamadığını belirten endişeli aile, kızlarının dönmesi için çağrıda bulundu.

Çok geçmeden güzel haberi veren Müge Anlı, daha önce de başka bir evli adama kaçma girişimi olan Kübra'nın tahmin ettikleri gibi evli ve iki çocuk sahibi Maşallah Gürer'in yanında olduğunu söyledi.

"SEVEN İNSAN KAÇAR" 

Müge Anlı'nın açıklamalarının ardından canlı yayına bağlanan genç kız, gözyaşlarına boğulan anne ve babasına "Seven insan kaçar. Eve dönmeyeceğim. Maşallah da eşinden boşanacak" dedi.

Bu ifadelerin ardından canlı yayında bağlanan Maşallah Gürer ise eşiyle yaklaşık bir aydır sorun yaşadığını söyleyerek, "Eşim 'Evden git, seni eve almayacağım' dedi. Kübra ile Cumartesi günü buluştuk. Bana eve dönmeyeceğini ifade etti. Biz de birlikte kaçtık" diye konuştu.

Geride 6 ve 3 yaşlarında iki çocuğunu bırakan Gürer'in ifadeleri sonrası öfkelenen baba Yaşar Kalır, bu ilişkiyi asla onaylamadığını, nefesi yettiğince peşlerinde olacağını kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.