Hava Durumu

2'si çocuk 7 kişiyi öldüren seri katil: 'Özür diliyorum'

Kıbrıs Rum kesiminde 2'si çocuk 7 kişiyi öldüren seri cinayet zanlısı Rum Milli Muhafız Ordusu (RMMO) Subayı Nikos Metaksas'ın yargılanmasına başlandı. Metaksas, çıkarıldığı Rum Ağır Ceza Mahkemesi'nde 7 kişiyi öldürdüğünü kabul etti ve "İğrenç suçlar işledim, özür diliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2019 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2019 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
2'si çocuk 7 kişiyi öldüren seri katil: 'Özür diliyorum'

İşlediği her bir cinayet için 7 kez müebbetle yargılanan Metaksas, geniş güvenlik önlemleri altında mahkemeye getirildi.

Mahkemede ağlayarak savunma yapan Metaksas, "İğrenç suçlar işledim. Suçlarımı anlıyorum. Zamanın da gerisine dönemem" dedi.

'BEN UNUTMAK İSTİYORUM'

İşlediği suçların çözümü için yardımcı olacağını söyleyen Metaksas, "İtiraf etmeliyim ki artık kimseye zarar vermeyeceğim. Kurbanların ailelerinden ve kurbanların ruhlarından özür dilerim. Kıbrıs halkından özür dilerim. Çocuklarımdan ve ailemden özür dilerim. Belki bir nebze merhem olur" diye konuştu.

"Büyük bir eziyet yaşadığını" söyleyen Metaksas, "Ben unutmak istiyorum. Neden bunları yaptım, cevap bulamadım. Davam hakkında kapsamlı bir çalışma yapmak için bilimsel ekibin emrindeyim" dedi. Sanığın yargılanmasına hafta içerisinde devam edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.