Hava Durumu

24 Kasım'da 60 bin öğretmen atanacak mı?

24 Kasım'da 60 bin öğretmenin atanacağına ilişkin haberler öğretmen adayları ve sosyal medyanın da gündeminde. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, '60 bin öğretmen atamasının ne zaman yapılacağı' sorusuna "Bu sadece MEB'in verdiği bir karar değil. Hükümet ve Maliye Bakanlığı'nın ortak çalışması ile belirleniyor. Sayı netleştiğinde bunu paylaşacağız." cevabını verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2019 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2019 11:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
24 Kasım'da 60 bin öğretmen atanacak mı?

60 bin öğretmen ataması yapılacak haberiyle umutlanan öğretmen adayları için bir açıklamada Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi. Katıldığı canlı yayında soruları yanıtlayan Bakan Selçuk, birçok öğretmen adayının merakla beklediği '60 bin öğretmen ataması ne zaman yapılacağı' sorusuna da yanıt verdi.

ÖĞRETMEN ATAMALARINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Bakan Selçuk, konuya ilişkin olarak "Bu sadece MEB'in verdiği bir karar değil. Hükümet ve Maliye Bakanlığı'nın ortak çalışması ile belirleniyor. Sayı netleştiğinde bunu paylaşacağız." cevabını verdi.

"24 KASIM'DA ATAMA MÜJDESİ BEKLİYORLAR"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)'de yaptığı konuşmada 24 Kasım'da öğretmen adaylarının atama müjdesi beklediğini açıklamıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.