Hava Durumu

3 ayda 310 konut satışı: 'Bak'ın 'Yapı'yoruz!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 84 ay yüzde sıfır faiz imkânı sunduğumuz kampanya yoğun ilgi gördü, 3 ayda 310 konut satışı gerçekleştirdik. Yapılamaz deniyordu, bakın yapıyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
3 ayda 310 konut satışı: 'Bak'ın 'Yapı'yoruz!

Onuralp ÖZALP

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Padyum Davet'te basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yeni projelerin ayrıntılarını basın mensuplarıyla paylaşan Bakgör, inşaatı devam eden projeleri ve şirketin faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Osmangazi'de 41 bin metre karelik arazide 'Prestij Park Bulvar' iddialı ve prestijli bir projeye daha imza atmaya hazırlandıklarını dile getiren Veysel Bakgör, "110 milyon TL'lik arsa yatırımıyla ruhsatını aldığımız bin 100 konut ve 50 iş yerinden oluşan büyük bir proje daha yapıyoruz.

TAM DONANIMLI KONUTLAR

Ayrıca Bursa Nilüfer Çamlıca'da 300 milyon  TL'lik yatırım değeri olan donanım ve niteliği, yüksek standartla buluşturduğumuz ''Bak yapı Prestij Gold''  projesine başladık ve hızla üretim devam ediyor. 252 konuttan oluşan proje dâhil tüm projelerimizde Örnek dairelerimiz satış ofislerimizde gezilebilir. Büyük metrekareli bu konutları akıllı ev konseptiyle donatacağız. Tüm konutlarımızı beyaz eşyadan klimaya tam donanımlı bir şekilde anahtar teslim vereceğiz" dedi.

PRESTİJ OPTİMUM

Bakyapı Prestij Optimum alışveriş merkezi yapımına da başlandığını hatırlatan Bakgör, "Kiralamalar başladı, Kısmet olursa 2019 Nisan ayında açılışını yapacağız. 2017 yılı Nisan ayından itibaren sürdürdüğümüz inşaat çalışmalarıyla birlikte tüm projelerimiz tamamlandığında, 2019 yılı nisan ayı'na kadar 1 milyar 450 milyon TL'lik yatırımla, 300 adedi ticari alan olmak üzere 4 bin 100 adet bağımsız bölümü Bursa'mıza kazandırmış olacağız" diye konuştu.

3 AYDA 310 DAİRE

Kampanyalar hakkında da bilgi veren Veysel Bakgör, "Bakyapı Group olarak satış odaklı kampanyalarımız devam edecek. En son düzenlediğimiz kampanyada konut almak isteyen vatandaşlarımıza 84 ay yüzde sıfır faiz imkânı sunduk. Kampanyamız yoğun ilgi gördü. Şubat ayından bu yana, 3 ay boyunca süren kampanyada 310 dairenin satışını tamamladık" ifadelerini kullandı.

HERKES EV SAHİBİ OLSUN

"Bakyapı, tüm kesimleri ev sahibi yapmak misyonunu kampanyalarıyla da destekliyor" diyen Veysel Bakgör şöyle devam etti: "Prestijli ve huzurlu yaşam alanlarıyla şehrin gelişimine liderlik eden şirket, kampanyalarıyla da tim kesimleri ev sahibi yapmak için kararlı adımlar atıyor. Bu kapsamda ülke çapında başlatılan 84 ay vadeli ulusal kampanyaya Bursa'dan destek veren tek firma olarak öne çıkıyor. Tüm projelerinde  "Vade Farklı Bakyapı'dan" kampanyasında 84 ay vade farksız taksitlendirme seçeneği sunuyor."

24 Haziran'da yapılacak olan erken seçime de değinen Veysel Bakgör, "Bu kararla piyasalardaki belirsizlik de ortadan kalkmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.