Hava Durumu

'3 fire verdik'

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve kötü başladığı sezonda peş peşe zaferlerle play-off potasına giren İnegölspor, Şanlıurfa deplasmanındaki maçı 90. Dakikada bulduğu golle kazanmayı başardı. Mücadelenin ardından konuşan Bordo Beyazlılar'ın teknik Direktörü Murat Yoldaş, "Düştüğümüz duruma mı üzüleyim, kazandığımıza mı sevineyim? Karar vermedim ama oyuncularımız tabi bu 2 duyguyu bize bir arada yaşattığı için onları her açıdan tebrik ediyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2020 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2020 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'3 fire verdik'

'MÜCADELE SÜRECEK'

Sahada ter döktükleri için oyuncularına teşekkür eden Yoldaş "Ama bu tür rakiplerle başka zaman karşılaşmayacağımız için de seviniyorum. Cengiz, Tayfun ve Niyazi cezalı duruma düştü. Haftaya bir şekilde sahaya çıkacağız. Mücadelemiz devam edecek. Ben hiçbir oyuncuyu birbiriyle ayırmam. Dediğim gibi kazandık, sevinelim" diye konuştu.

'SARIYER MAÇI ÖNEMLİ'

Galibiyeti değerlendiren İnegölspor başkanı Münir Kanar ise  "Ben bunun tecrübesini daha önceki dönemde Kocaeli Birlik maçında yaşadım. Bu maçında zor olacağını biliyordum. Çünkü bunlar düşüyorlar, çocuklar kendilerini göstermek için prestij maçı yapıyorlar. Ama biz ilk yarı hafife aldık. İkinci yarı zaten hiç kalemize gelmediler. Sonuçta 3 puanı almak iyi tabii ama hafta sonu çok önemli bir Sarıyer maçımız var" dedi.  

'ÖDEMELER YAPILACAK'

Hem mali hem sportif açıdan iyi durumda olduklarını belirten Kanar "Topçu kardeşlerimizin kalan 200 bin lira peşinatları var. Onları da büyük oranda hallettik. Onu da ödeyeceğiz. Sarıyer maçına sorunsuz çıkacağız. Sadece cezalılar bizi düşündürüyor. Diğer arkadaşlarımız onların yerini doldururlar diye düşünüyorum. Kimse merak etmesin. Biz işimizin başındayız. Elimizden geldiği kadar takımı play-off oynatmaya çalışacağız. Olursa da olur olmazsa da işin sonu değil. Hayırlısıyla buradan 3 puan ile İnegöl'e dönüyoruz. Bu arada taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.