Hava Durumu

3 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

FETÖ operasyonu kapsamında 3 ilde çok sayıda gözaltı kararı çıkarıldı. Ankara Üniversitesi'nde 31 kişi, Kayseri'de ise 100 kişi, Konya'da ise 3'üncü Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli 21 subay hakkında gözaltı kararı var.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2017 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2017 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
3 ilde FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

Üniversite, asker ve sivillere yönelik Ankara, Konya ve Kayseri'de büyük FETÖ operasyonu başlatıldı,. 152 kişi hakkında gözaltı kararı var.  

 Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen kamu kurum ve kuruluşlarındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)/ Paralel Devlet Yapılanması'na (PDY) ilişkin soruşturmalar kapsamında; Bylock kullanıcısı olduğu tespit edilen, tamamı ihraç edilmiş ve açıkta olan Ankara Üniversitesi personeli 31 kişi hakkında gözaltı işlemleri başlatıldı. 

KAYSERİ'DE 100 GÖZALTI 

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığınca sürdürülen soruşturmada, örgütün  şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı oldukları belirlenen çeşitli  meslek gruplarına mensup 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şube  müdürlükleri ekiplerince zanlıların yakalanması için operasyon düzenlendi. Zanlılardan 64'ü gözaltına alındı. Diğer zanlıların yakalanması için  çalışmalar devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.