Hava Durumu

3 kızını katleden cani babanın ilk ifadesi ortaya çıktı

Trabzon'un Of ilçesinde eşinden 4 aydır ayrı yaşayan ve cinnet sonrası 3 kız çocuğunu silahla vurarak öldüren babanın ilk ifadesi ortaya çıktı. Baba Emre Göktaş, "Çocuklarım benden soğumuştu. Kendimi kaybettim. Olay anını hatırlamıyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2021 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2021 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
3 kızını katleden cani babanın ilk ifadesi ortaya çıktı

Uluağaç Mahallesi'nde imam olarak görev yapan Emre Göktaş, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni telefonla arayıp 3 kız çocuğunu öldürdüğünü ihbar etti.

İhbar üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çay bahçesine gelen ekipler, kanlar içinde yerde yatan Yaren, Hiranur ve Elif Göktaş adlı kardeşlerin hayatını kaybettiğini belirledi.

Baba gözaltına alındı

Olay yerinde bekleyen Emre Göktaş ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Çocukların cansız bedeni olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Şiddetten uzaklaştırma almış

İmam Emre Göktaş'ın anlaşmazlık yaşadığı 12 yıllık eşi Sibel Göktaş ile boşanma aşamasında olduğu, hakkında eşini darbettiği gerekçesiyle bir aylık uzaklaştırma kararı verildiği, olay günü sona eren karar sonrası da çocuklarını görmek için yanına aldığı öğrenildi.

Olay günü çocuklarını yeniden annelerine bırakması beklenen babanın cinayeti gerçekleştirdiği belirtildi.

Sorgusu sürüyor

Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor. Gözaltına alınan Emre Göktaş, güvenlik gerekçesiyle Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'nda sorguya alındı.

"Çocuklarım benden çok soğumuştu"

Babanın ifadesi ortaya çıktı. Baba Göktaş, "Çocuklarım benden çok soğumuştu. Kendimi kaybettim. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.