Hava Durumu

4 gündür aranıyordu! Bursa'da kayıp şahsın cesedi gölette bulundu

Bursa'nın Karacabey ilçesine bağlı Sazlıca kırsal mahallesinde 4 gün önce kaybolan ve her yerde aranan 46 yaşındaki Şerif Yılmaz, gölette ölü halde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
4 gündür aranıyordu! Bursa'da kayıp şahsın cesedi gölette bulundu

Edinilen bilgiye göre; Sazlıca Mahallesi'nde ikamet eden 46 yaşındaki Şerif Yılmaz, 4 gün önce rahatsızlanan oğlu Abdullah Yılmaz'ı tedavi ettirmek amacıyla Karacabey Devlet Hastanesi'ne getirdi. Burada yapılan tetkikler sonucunda yatışı yapılan oğlunu hastanede bırakan Yılmaz daha sonra mahalleye geri döndü.

Köy kahvehanesinde bir süre oturan Yılmaz, eve gitmek üzere arkadaşlarının yanından ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. 

Kalp hastası olduğu öğrenilen Şerif Yılmaz'ın eve gitmemesi üzerine yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Arama çalışmalarına jandarmanın yanı sıra Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) ve AFAD ekipleri de destek verdi. 

Arama çalışmalarının dördüncü gününde bir vatandaş tarafından 46 yaşındaki Şerif Yılmaz'ın cansız bedeni Sazlıca Mahallesi yakınlarındaki gölette bulundu. 
Jandarmanın olayla ilgili geniş çaplı soruşturması devam ediyor. 

İZNİK'TE DE AYNI VAKA!

Bursa'nın İznik ilçesinde de Cumartesi günü kayıp olan çobanın cesedi gölette bulunmuştu. Çobanlık yapan 60 yaşındaki Ahmet Sağdıç evine dönmeyince ailesi tarafından merak edilerek, koyunları otlattığı kırsal Çamoluk Mahalle göleti çevresinde aramaya çıktı.

Gölet üzerinde telef olmuş koyunu gören yakınları, gölet çevresinde yaptıkları arama esnasında Sağdıç'a ait olduğu tahmin edilen şapkayı farketti. Boğulma ihtimali düşünülen Sağdıç'ın yakınları kolluk kuvvetlerinden yardım talebinde bulundu. Bölgeye giden jandarma ekipleri gölet çevresinde yaptıkları küçük çaplı aramada Sağdıç'a ait herhangi bir ize rastlamadı.

Boğulmuş olma şüphesi üzerine bölgeye AFAD, Mudanya Deniz Polisi sevk edildi. AFAD ekipleri şişme botlarla gölete açılırken, deniz polisine ait balık adamlarda gölette sabah kadar arama çalışması sürdürüldü.

Günün ilk ışıklarıyla talihsiz çobanın cesedinin su üstüne çıktığı öğrenildi. Ayrıca Sağdıç'ın ailesi ve köpeği sabaha kadar göletin başından ayrılmadı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.