Hava Durumu

6 ay önce boşanmıştı... Kadını, eşini ve kızını vurdu!

Ankara'da Salih Ö. (38), önceki gece boşandığı eşi Ebru Y. (33), ile erkek arkadaşı Mustafa D.'yi ve kızı İsra Ö.'yü yanındaki getirdiği tabancayla kurşunlayarak yaraladıktan sonra kendi kafasına sıkıp intihar etmişti. Katliam gibi olayda Ebru Y. ve cinnet getiren Mustafa D. hayatını kaybederken, diğer iki yararlanın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Cinayete kurban giden Ebru Y.'nin yakınları ise kan donduran olay anını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2021 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2021 16:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
6 ay önce boşanmıştı... Kadını, eşini ve kızını vurdu!

Olay, akşam saat 23.00 sularında Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana geldi. Salih Ö. boşandığı eşi Ebru Y. ile sevgilisi Mustafa D.'yi ve kendi kızı olan İkra Ö.'yü bir sitenin bahçesinde tabancayla vurarak yaraladı. Olayın ardından Salih Ö. saldırıyı gerçekleştirdiği tabanca ile kendisini başından vurdu. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Vücuduna 8 kurşun isabet eden Ebru Y. ile cinnet getiren eski eş Salih Ö. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer iki yaralının ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından yasa boğulan Ebru Y.'nin yakınları ise yaşanan vahşeti anlarını anlattı.

"ESKİ EŞİNE 8 EL ATEŞ ETMİŞ"

Cinayet kurbanı Ebru Y.'nin dayısı olan Erkoç Karaman, Salih Ö'nün barışmak için sürekli eski eşine baskı uyguladığını belirterek, "Salih Ebru'nun eşiydi. Ayrılalı 5 - 6 ay olmuştu. Eşi sürekli sevdiğini söyleyip beraber olmak istiyordu. O da kabul etmedi ayrılmak istiyordu. Olay böyle ilerledi. En sonunda dün akşam geliyor, bekliyor. Onlar dışarıya çıkarken önce diğer şahsı vuruyor. Bunlar ayrılalı normal şartlar 5-6 ay oluyor. Yeni biriyle evlenmiş iki, üç gün önce. Eski eşi de onları birlikte görünce gelmiş önce ona sıkmış, ondan sonra da eski eşine 8 el ateş etmiş. Çocuğunu yaralanmış. En sonda kendi kafasına sıkmış. Kendi de eşi de vefat etti. Ayrıldıktan sonra aralarında daha önce husumet olmamıştı. Bir ara birleşme aşamasına geldiler. Sonra olmadı. Eşi ısrar ediyordu sürekli barışmak için. Biz böyle bir şey olacağına hiç beklemiyorduk. Evin kapısına kadar geliyor. Tam taksiye binecekleri anda silahı çekip vuruyor. Bizim 20 yıllık eniştemizdi aynı köydendik" ifadelerini kullandı.

HAYATINI KAYBETTİ

Ankara'da takip ettiği eski eşi Ebru Yüksel'i (33) öldürüp, onun erkek arkadaşı Mustafa Döner ve yanlarında bulunan kendi kızı İsra Özbek'i yaralayıp, aynı silahla intihara kalkışan Salih Özbek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaralı Döner ve İsra Özbek'in ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Öte yandan cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan yakınları tarafından alınan Ebru Yüksel'in naaşı, helallik alınmak üzere ailesinin evine getirildi. Cenaze daha sonra Ortaköy Mezarlığı Camii'ne getirildi. Yüksel'in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Ortaköy Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. İntihar eden Salih Özbek'in cenazesinin ise yarın Tokat'ta toprağa verileceği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.