Hava Durumu

ABD artık uzak değil

Yazarımız N.Nuri Yavuz NewYork gözlemlerini aktarmayı sürdürüyor. 'Texworld USA 2017' fuarı vesilesiyle geçetiğimiz hafta ABD'de bulunan Yavuz bugünkü yazısında New York'daki Türk Ticaret Merkezi'nde Başkonsolosumuz Ertan Yalçın ve merkezde yer alan firma yetkilileriyle yaptığı görüşmeleri okuyucularına aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD artık uzak değil

YeniDönem Gazetesi yazarlarından N.Nuri Yavuz ABD'de  New York başkonsolosu Ertan Yalçın ile görüştü.

Türk firmalarına çağrıda bulunan Yalçın ABD ile Türkiye arasındaki mesafelerin artık sorun edilmeyecek seviyede olduğundan bahsederek Türk işadamlarına çağrıda bulundu.Yalçın  "Bence ABD Türkiye'ye uzak değil. Hele ki Türk Hava Yolları gibi bir kuruluşumuzun da öncülüğüyle her yer artık bize yakın. Ben, iş adamlarımıza hep bunu anlatıyorum. Uçağa atlayıp 10 saatte buraya gelebiliyorsunuz. Bu süreyi kafamızda büyütmemeliyiz" dedi.,

NewYork'da hayata geçirilen Türk Ticaret Merkezi'nin  çok önemli bir işleve sahip olduğundan  da  bahseden Başkonsolos Yalçın "Ben buradan çok büyük bağlantılar ve iş ortaklıkları çıkacağını düşünüyorum. Bunun da dış ticaretimize olumlu yansımaları olacağına inanıyorum" şeklinde konuştu.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.