Hava Durumu

ABD Büyükelçiliği: 'Özür dileriz, pişmanlığımızı yineliyoruz'

ABD Büyükelçiliği Twitter skandalı sonrasında bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda, "Dün Twitter hesabımızda gerçekleşen hatadan dolayı özür dileriz. Ergun Babahan ile bir ilişiğimiz olmadığı gibi, attığı tweet'in içeriğini de onaylamıyoruz ve kabul etmiyoruz. Söz konusu hatadan üzüntü duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2019 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2019 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD Büyükelçiliği: 'Özür dileriz, pişmanlığımızı yineliyoruz'

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği Twitter hesabından, FETÖ firarisi Babahan'ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan paylaşımının beğenilmesiyle ilgili yeni bir açıklamada bulundu.

Büyükelçiliğin resmi Twitter adresinden yapılan yeni açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dün Twitter hesabımızda gerçekleşen hatadan dolayı özür dileriz. Ergun Babahan ile bir ilişiğimiz olmadığı gibi, attığı tweet'in içeriğini de onaylamıyoruz ve kabul etmiyoruz. Söz konusu hatadan üzüntü duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz."

Dün Twitter hesabımızda gerçekleşen hatadan dolayı özür dileriz. Ergun Babahan ile bir ilişiğimiz olmadığı gibi, attığı tweet'in içeriğini de onaylamıyoruz ve kabul etmiyoruz. Söz konusu hatadan üzüntü duyduğumuzu bir kez daha ifade ediyoruz.

-- US Embassy Turkey (@USEmbassyTurkey) October 6, 2019
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.