Hava Durumu

ABD'de kaçırılan 11 çocuk okullara saldırı için eğitiliyormuş!

ABD'nin New Mexico eyaletinde çölün ortasında aç susuz tutulan çocukların gizemi ortaya çıktı. Üç kadın ve 11 çocuğu zorla alıkoyan iki adamın çocuklara okullarda silahlı saldırı düzenlemeleri için silah eğitimi verdiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2018 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2018 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD'de kaçırılan 11 çocuk okullara saldırı için eğitiliyormuş!

ABD'de çölün ortasında insanlık dışı koşullarda tutulan 11 çocuğun, okul saldırıları için silah eğitimi aldığı ortaya çıktı.

Savcılık belgelerine göre, 3 kadın ve 11 çocuğu silah zoruyla alıkoyan iki erkekten biri olan Sıraj Wahhaj, çocuklara silah kullanmayı öğretiyordu. Polis kaldıkları yerde küçük bir erkek çocuğunun kalıntılarının bulunduğunu açıkladı. ABD polisi, "Açız, yiyeceğe ve suya ihtiyacımız var" mesajı aldıktan sonra New Mexico çölündeki derme çatma eve baskın yapmıştı. 

Polisler silahlı iki adamın esir tuttuğu 3 kadın ve 11 çocukla karşılaşmıştı. Polis, çocukların paçavralar giydiklerini, yiyecekleri ve içme suları olmadığını açıklamıştı.
Gözaltına alınan Siraj Wahhaj adlı adam, 3 yaşındaki oğlunu kaçırmak suçuyla aranıyordu.

ABD'li yetkililer, gözaltına alınan 5 kişinin diğer suçların yanı sıra çocuklara kötü muameleden yargılanacağını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.