Hava Durumu

ABD'de kargo merkezine silahlı saldırı: En az 8 ölü

ABD'nin Indianapolis kentinde kargo şirketi FedEx'e ait bir tesise silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 8 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Saldırganın polisle çatıştıktan sonra intihar ettiği öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2021 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2021 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD'de kargo merkezine silahlı saldırı: En az 8 ölü

ABD'de silahlı saldırı dehşeti yaşandı. Kargo firması FedEx'in Indianapolis kentinde bulunan tesisini basan bir kişiyle polis arasında çatışma çıktı. Yerel bir televizyon kanalı, polisin olayı "çok sayıda ölü ve yaralının bulunduğu" bir olay olarak nitelediğini bildirdi.

Yerel güvenlik güçleri çatışmayı doğrularken ölü ve yaralı sayısına ilişkin açıklama yaptı. Polisin ilk belirlemelerine göre saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti. Çok sayıda kişinin açılan ateş sonucu yaralandığı ve bölgedeki hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.

Öte yandan yerel haber kanalları adı açıklanmayan saldırganın çatışmanın ardından intihar ederek yaşamına son verdiğini duyurdu.

FedEx sözcüsü, "Olay ile ilgili daha fazla bilgi almaya çalışıyoruz ve yetkililer ile işbirliği halindeyiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.