Hava Durumu

ABD'li ünlü dedektif Jack Palladino, kendi cinayetini 'çözdü'

ABD'de müşterileri arasında eski başkanlardan Bill Clinton ve Michael Jackson gibi ünlü isimler bulunan özel dedektif Jack Palladino, bir hırsızlık olayını görüntülemeye çalışırken saldırıya uğrayıp öldü. Polis, zanlıları Palladino'nun çektiği fotoğraflar sayesinde yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2021 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2021 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD'li ünlü dedektif Jack Palladino, kendi cinayetini 'çözdü'

ABD'nin en ünlü özel dedektiflerinden Jack Palladino, kendisine saldırıp ölümüne yol açan şüphelileri çektiği fotoğraflarla yakalattı. 76 yaşındaki Jack Palladino'nun avukatı, "Kendi cinayetini soruşturdu" dedi.

Saldırı, San Francisco kentinde, geçtiğimi hafta meydana geldi. Müşterileri arasında eski başkanlardan Bill Clinton ve Michael Jackson gibi ünlü isimler bulunan Palladino, evinin yakınlarındaki bir hırsızlık olayını görüntülemeye çalıştığı sırada saldırıya uğradı. Hırsızlar, Palladino'nun fotoğraf makinesini almaya çalışıp ünlü dedektifi yerde sürükledi; bu sırada Palladino başını kaldırıma çarptı ve komaya girdi. Ünlü dedektif dört gün sonra hastanede öldü.

Polis ise saldırganları, onun çektiği fotoğraflar sayesinde buldu. Palladino'nun fotoğraf makinesinden elde edilen bilgiler sayesinde 24 yaşındaki Lawrence Thomas ve 23 yaşındaki Tyjone Flournoy yakalandı.

Palladino'nun avukatı Mel Honowitz, San Francisco Chronicle gazetesine açıklamasında, "Kendi cinayetini soruşturdu. Jack'i tanıyan bizler onun arkasından yas tutarken bir yandan da kendisine uygun bir şekilde gittiğini düşünüyoruz" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.