Hava Durumu

'Abdullah Gül'ün çıkış yapması an meselesi'

AK Parti kulislerinde Abdullah Gül'ün çıkış yapmasının 'an meselesi' olduğunun konuşulduğu ileri sürüldü. Gül'ün ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'gidişatın tehlikeli olduğu ve bundan vazgeçmesi gerektiği' yönünde dil döktüğü ancak dinletemediği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2017 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2017 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
'Abdullah Gül'ün çıkış yapması an meselesi'

Cumhurbaşkanlığı döneminde Abdullah Gül'ün danışmanlığını da yapan Yeniçağ yazarı Ahmet Takan bugünkü köşesinde AK Parti kulislerinde konuşulduğunu iddia ettiği konulara yer verdi. Kulislerde Abdullah Gül isminin sıkça konuşulmaya başlandığını iddia eden Takan, "Kaotik bir ortamda gerginliğin artarak devam ettiği siyasetin kulislerinde --özellikle AK Parti'de- Abdullah Gül'ün çıkış yapmasının 'an meselesi' olduğu konuşuluyor. Yine iddialara göre, 'Abdullah Gül, yakında, bir yanına Ali Babacan'ı diğer yanına eski bir yüksek yargı organının başı olan ismi alarak açıklama yapmaya hazırlanıyormuş" ifadelerini kullandı.

DİL DÖKTÜ, DİNLETEMEDİ

Bir başka iddiayı da köşesine taşıyan Takan, Abdullah Gül'ün, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'gidişatın çok kötü ve tehlikeli olduğunu, bundan vazgeçmesi gerektiği' konusunda çok dil döktüğünü ancak dinletemediğini öne sürdü.

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan'ın yazısının konuyla ilgili bölümü şöyle...

...

Kaotik bir ortamda gerginliğin artarak devam ettiği siyasetin kulislerinde --özellikle AKP'de- Abdullah Gül'ün çıkış yapmasının 'an meselesi' olduğu konuşuluyor. İktidar kulislerinden pompalanan söylentilere göre, Abdullah Gül, R. Erdoğan'a 'gidişatın çok kötü ve tehlikeli olduğunu, bundan vazgeçmesi gerektiği' konusunda çok dil dökmüş ancak 'dinletememiş.' Yine iddialara göre, 'Abdullah Gül, yakında, bir yanına Ali Babacan'ı diğer yanına eski bir yüksek yargı organının başı olan ismi alarak açıklama yapmaya hazırlanıyor'muş!.."

...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.