Hava Durumu

Açıklama az önce geldi! Bursa'daki dev fabrika üretime ara veriyor...

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları koronavirüs ile mücadele kapsamında 26 Mart 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine kademeli olarak geçici bir süre ara veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2020 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2020 16:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Açıklama az önce geldi! Bursa'daki dev fabrika üretime ara veriyor...

Oyak Renault Otomobil Fabrikaları koronavirüs ile mücadele kapsamında 26 Mart 2020 tarihi itibariyle faaliyetlerine kademeli olarak geçici bir süre ara verileceğini duyurdu.

Oyak Renault'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Oyak Renault Otomobil Fabrikaları olarak, tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili gelişmeleri uzun bir süredir yakından takip ediyoruz.

Her zaman önceliğimiz olan çalışan sağlığını göz önüne alarak, T.C Sağlık Bakanlığı'nın yönergeleri doğrultusunda önleyici tedbir ve uygulamaları bugüne kadar devreye aldık; almaya da devam ediyoruz.

Global tedarik zincirinde yaşanan aksamaları da dikkate alarak Oyak Renault Otomobil Fabrikaları'ndaki faaliyetlerimizin büyük bir kısmına 26 Mart 2020 tarihi itibariyle kademeli olarak geçici bir süre ara veriyoruz.

Bu süre zarfında, Oyak Renault yönetimi, virüsün yayılmasının önlenmesine yönelik olarak Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan tavsiyeler doğrultusunda, çalışanlarını evlerinde kalmaya, ulusal ve yerel makamların talimatlarına uymaya çağırmaktadır.

Üretime yeniden başlama tarihi ülkedeki ve dünyadaki gelişmelere göre Oyak Renault ve Groupe Renault kararları doğrultusunda paylaşılacaktır.

Oyak Renault iş paydaşları, faaliyetler ve üretimin yeniden başlatılmasıyla ilgili tüm önemli gelişmeler hakkında Oyak Renault web sitesi: www.oyak-renault.com üzerinden bilgilendirilecektir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.