Hava Durumu

Acısı Bursa'ya düştü! Anne ile 4 yaşındaki oğlunun kahreden sonu...

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde şoförünün hakimiyetini kaybettiği tır, önce durağa çarptı sonra da üst geçide ok gibi saplandı. Feci kazada hayatını kaybeden Bursalı Hanım Solmaz ve 4 yaşındaki oğlu Tevfik Solmaz, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2019 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2019 18:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Acısı Bursa'ya düştü! Anne ile 4 yaşındaki oğlunun kahreden sonu...

Edinilen bilgiye göre, Pamukova istikametinden Bilecik istikametine doğru seyir halinde olan Erhan D. idaresindeki 34 HY 2667 plakalı tır, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Tır önce yolcu durağına daha sonra da üst geçide çarparak durabildi.

Feci kazada Hanım Solmaz, oğlu Tevfik Solmaz (4) ve Elif Erciyes (44) hayatını kaybederken, Erhan D. ve Miray Solmaz yaralandı.

Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan kişiler olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırıldı. 

Öte yandan, kaza sonrası trafik kontrollü şekilde tek şeritten sağlandı.

Kazada adeta üst geçide ok gibi saplanan tırın kaldırılması için ise çalışmalar sürüyor. Polis kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatırken, yaralıların ise hastanedeki tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

HAMİTLER'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Kazada hayatını kaybeden anne ile 4 yaşındaki oğlu Bursa'da toprağa verildi.

Hastanedeki işlemlerinin ardından Sakarya'dan Bursa'ya nakledilen anne Hanım Solmaz ve oğlu Tevfik Solmaz'ın naaşları, merkez Osmangazi ilçesi Tuna Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirildi.

Burada yapılan duanın ardından ailesi, yakınları ve komşularından helallik alındı. Cenazeler daha sonra Tuna Camisi'ne götürüldü.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Hanım ve ile 4 yaşındaki Tevfik Solmaz'ın cenazeleri, Hamitler Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, baba Faruk Solmaz ile ailesi ve yakınları katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.