Hava Durumu

Acun Ilıcalı bu hamlesiyle olay oldu

O Ses Türkiye jürilerinin açıklanmasıyla birlikte şarkıcı Ebru Gündeş ve Hadise yeniden karşı karşıya gelmiş durumda. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bu hamlesiyle bütün dengeleri değiştirmiş durumda. İşte olayın tüm detayları...

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2021 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2021 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Acun Ilıcalı bu hamlesiyle olay oldu

TV8 ekranlarında yayınlandığı günlerde fırtınalar estiren yarışma programı O Ses Türkiye yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

O Ses Türkiye yarışmasının yeni dönemine ait detaylar netlik kazanmaya başladı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye'nin yeni sezonunda şarkıcı Hadise'nin olmayacağını açıklamıştı.

Acun Ilıcalı'nın Hadise'nin olmayacağını açıklaması deprem etkisi yaratırken yeni isim herkes tarafından merak edilmeye başlanmıştı.

Geçtiğimiz akşam katıldığı bir canlı yayında O Ses Türkiye ile ilgili merak edilen soruları yanıtlayan TV8'in sahibi Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, "Bir şey yaparken karşılıklı konuşuruz. Büyük ihtimalle belli olacak ama iki üç gün müsaade et bana. Bu sene jürileri ikiye ayırdık. O Ses Rap yapacağız. Hadise'yi O Ses Rap'te düşünüyoruz. Hadise'nin O Ses'teki yerine bir isim düşünüyoruz. O isim de çok kolay değil. O açıdan baktığımız zaman kafa yormamız gerekiyor. Son aşamaya geldik" ifadelerini kullanmıştı.

Bu ifadelerin ardından herkes Hadise'nin yerine gelecek ismi merak etmiş ortaya birçok iddia atılmıştı.

Hatırlanacağı üzere bir dönem O Ses Türkiye'de jüri koltuğuna Aleyna Tilki'nin oturacağı iddia edilmişti.

Ancak Acun Ilıcalı O Ses Türkiye ile ilgili yeni bir açıklama daha yaptı.

Acun Ilıcalı TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında, "O Ses eğlenceli olmak zorunda. Ebru Gündeş ile anlaştık. Çok mutluyuz.  4. jürinin kim olacağına yarın karar vereceğiz. Halkın teveccühü Oğuzhan Koç olması ise, değerlendirebiliriz." açıklamasını yaptı.

Acun Ilıcalı açıklamasının devamında ise, "O Ses Türkiye jürisi eğlenceli olmak zorunda. Her futbolcudan teknik direktör olmayacağı gibi her şarkıcıdan da jüri üyesi olmuyor. Ben bu zamana kadar iyi jüriler yaptığımızı düşünüyorum. Murat Boz'u da öyle keşfettik. Ben bu kadar eğlenceli biri olduğunu bilmiyordum." Ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Koç sürprizi

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Oğuzhan Koç ile ilgili ise, "Oğuzhan ile yarın görüşeceğiz. O bizim ailemizden biri... Oğuzhan sağolsun 'Abi sen nasıl dersen öyle olsun' diyen biri... Beyaz da olacak diye düşünüyoruz. Bunlar bizim kafamızdaki isimler." Dedi.

Hadise ve Ebru Gündeş arasında yaşanan kriz!

O Ses Türkiye'de yapılan jüri değişikliği tartışmalara neden olurken Hadise ve Ebru gündeş arasında yaşanan Reza Zarrab krizi yeniden akıllara geldi.

Deprem etkisi yaratmıştı

Hatırlanacağı üzere; Hadise ile Reza Zarrab arasında gizli bir aşk yaşandığı üzerine Ebru Gündeş'in Reza Zarrab'dan boşandığı iddiaları magazin gündeminde adeta deprem etkisi yaratmıştı.

Ebru Gündeş'in, tekrar O Ses Türkiye jüriliğini kabul edip Hadise'yi koltuğundan etmesi, 'Ebru Hadise'den intikamını alıyor' şeklinde yorumlandı.

  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.