Hava Durumu

Acun Ilıcalı 'üzücü durum' deyip açıkladı! Yeni diskalifiye!

Survivor'a acil durum konseyi damga vuracak! Bu akşam Survivor'ın yeni bölümü yayınlanacak. İki takım arasında ödül oyunu heyecanına sahne olacak bu bölümde, yarışmacılar Acun Ilıcalı'nın haberiyle yıkılacak! Acun Ilıcalı vereceği haberi 'Üzücü durum' deyip anlatıyor...

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2021 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2021 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Acun Ilıcalı 'üzücü durum' deyip açıkladı! Yeni diskalifiye!

Survivor'ın bölümünde Acun Ilıcalı, acil durum konseyi düzenledi. Survivor'a yedeklerden katılan isim için diskalifiye açıklayacağı düşünülüyor.  

Bu akşamki bölümde ünlüler ve gönüllüler arasında ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Survivor'ın yakışıklı sunucusu Murat Ceylan'ın sunacağı ödül oyunu için mücadele eden yarışmacılar Acun Ilıcalı'nın haberiyle yıkılacak.  

ACİL DURUM KONSEYİ

Oyunun yanı sıra yarışmacılar acil durum konseyi için toplanacak. Acun Ilıcalı'nın açıklama yapacağı konsey 10. bölüm fragmanının en merak edilen olayı oldu.  Fragmanda Acun Ilıcalı'nın "Bir acil durum konseyi. Biliyorsunuz bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Gerçekten çok üzücü bir durum var. Ama maalesef yapabileceğimiz bir şey yok" sözleri dikkat çekiyor.

Survivor'a yedeklerden katılan Duygu Serap Salman, sembol oyunu sırasında sakatlık yaşamıştı. Survivor'dan Duygu'nun mu yoksa başka bir yarışmacının mı sakatlık yüzünden diskalifiye olacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.

Geçtiğimiz günlerde sembol oyununda parkura çıkan Survivor'ın yeni isimlerinden Duygu çok kötü şekilde düştü. Parkura belini vuran Duygu acı içinde kıvranmaya başladı. Gözyaşlarına boğulan Duygu Serap Salman'a Doktor Metin Kuş ve sağlık ekibi ilk müdahaleyi yaptı. Survivor Serap ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Oyun sonunda ise sunucu Murat Ceylan, Duygu'nun sakatlığı hakkında yarışmacılara açıklama yaptı. "Maalesef Survivor'da tempo yüksekken istemediğimiz kazalar olabiliyor. Duygu da önceden talihsiz bir kaza geçirmişti ve ekstra bir hassasiyeti var.''

''Biraz geçmişten kalan travmayla birlikte reaksiyonu fazla olmuş olabilir. Doktorumuz Metin Kuş ilk müdahaleyi yaptı. Kontrol için hastaneye gönderildi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.